ADANA / SEYHAN - Gökçeler İsmail Kayhan Ortaokulu

Haz

Adana Valiliğinin himayesinde KOD 01 Adana Robotik ve Kodlama Kapasite Geliştirme Programı kapsamında düzenlenen KOD 01 Adana Robotik ve Kodlama Şenliğinin 2.'si Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana TÜYAP Fuar Alanında gerçekleştirilen etkinliğe, okulumuzunda içinde bulunduğu 15 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.

May

“Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi” kapsamında; Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen, “Köy Okullarını Güçlendirme Çalışmaları” çerçevesinde, ilçemizde faaliyet gösteren 22 köy okulumuzda öğrenim gören 208 öğrencimiz tarafından hazırlanan 300 eser, Adana Müzesinde gerçekleşen “Köy Okulları Resim Sergisi”nin açılışını Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ yaptı.

Yapılan programa; Kaymakam YAVUZ’un yanı sıra, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Adana Müzesi Müdürü, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

ADANA İL GENELİ YAPILAN BOCCE TURNUVASINDA 4.OLDUK..

Ara

Okulumuz öğrencileri ile Seyhan Teknoloji ve İnovasyon Merkezine gezi düzenledik. Bu gezi ile öğrencilerin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri ve her konuda yenilikçi fikirler üretip hayata geçirmeleri  bilincini kazandırmak hedeflenmiştir. Merkez çalışanları tarafından teknolojik gelişmelerin getirdikleri, robotik kodlama uygulamalı bir şekilde öğrencilere anlatılmıştır.

Haz

KOD 01 ADANA ROBOTİK KODLAMA ŞENLİĞİNE OKULUMUZ ADINA KATILDIK.

May

Gökçeler ismail Kayhan Ortaokulu olarak Seyhan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Köy Okulları Resim Sergisine katıldık.

May

Okulumuzda Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi, Köy Okullarını Güçlendirme Çalışması kapsamında Meslek Şenliği düzenlendi. Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Seyhan İlçe Tarım Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu, İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen şenlik kapsamında; Ziraat Mühendisi, Veteriner, Fizyoterapist, Psikolog tarafından mesleklerinin tanıtımı yapıldı. Jandarma Komutanlığına bağlı Köpekli Narkotik Timi tarafından gösterisi yapılmasının ardından fidan dikimi yapıldı. Gün sonunda ise açık hava sinema etkinliği gerçekleştirildi.

May

2013 yılından bu yana okulumuzda Sözleşmeli İdari Destek Görevlisi olarak çalışan İsmail ATLI'nın emekli olması; 2019-2021 yılları arasında okulumuzda Müdür Yardımcısı ve FATİH Projesi BT Rehber Öğretmeni görev yapan Cevdet AK'ın başka okula tayin olması sebebiyle veda programı düzenlendi. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı,  Okul Müdürü Mehmet Demirhan ESEN tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  okulumuzda  coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi.

Öğrencilerimiz mobil kuaför hizmetinden faydalandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu projelerden oluşan ve bu yıl 5'incisini gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İzzettin AYDIN tarafından yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminden Sultan BOSTANCI KARAKOÇ, Seyhan İlçesinden okul idarecileri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılışın ardından fuarı gezen Müdürümüz daha sonra okulumuz bünyesinde bulunan kütüphanede incelemede bulundu.

Kas

Okulumuza şehit aileleri ve gazilerimizin ziyareti

Kas

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Etkinlikleri Çerçevesinde Okulumuzda Açılan Resim Sergisi